O κ. Μουζάλας προσέρχεται, προβληματισμένος, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας | ΙΝΤΙΜΕnews
Επικαιρότητα

Πληροφορίες για παραίτηση Μουζάλα

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής φέρεται να έχει μεταβεί στο Μαξίμου για να υποβάλει επισήμως την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό. Αγνωστο αν θα γίνει δεκτή
Protagon Team

Την παραίτησή του υπέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε για τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση ο υπουργός έγινε δέκτης σκληρής κριτικής από τη λεγόμενη ομάδα των «53». «Αν νομίζετε ότι τα κάνω όλα λάθος, τότε να παραιτηθώ», φέρεται να τους απάντησε.

Πηγές της Κουμουνδούρου έσπευσαν πάντως να σημειώσουν ότι έτσι κι αλλιώς η παραίτηση του κ. Μουζάλα ήταν κάτι αναμενόμενο με δεδομένο ότι έχει προταθεί ως υποψήφιος για τη θέση του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης.