177
O υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε πρόσφατη παρουσία του σε ιατρικό συνέδριο | Intime

Πλεύρης για Πολάκη: Είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ που χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικο κίνημα

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 14:59
O υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε πρόσφατη παρουσία του σε ιατρικό συνέδριο
|Intime

Πλεύρης για Πολάκη: Είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ που χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικο κίνημα

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 14:59

Η ανοίκεια επίθεση του Παύλου Πολάκη στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, επειδή… τόλμησε να παρουσιάσει έρευνα για το πόσες ζωές σώθηκαν στην Ελλάδα από τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό –τους οποίους, ως γνωστόν υπονόμευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ–, δεν έμεινε αναπάντητη από την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε λόγο για αήθη επίθεση και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χαϊδεύει» τους αντιεμβολιαστές μέσω του κ. Πολάκη.

Η δήλωση του κ. Πλεύρη ήταν η ακόλουθη:

«Η αήθης επίθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν.

Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικό οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να “χαϊδεύει” το αντιεμβολιαστικό κίνημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...