186
Οκτώ μήνες μετά την εμφάνιση ροκ σταρ στην πλατεία Συντάγματος, ο Eμανουέλ Μακρόν χαιρετά του περαστικούς και κατά τη διάρκεια του περιπάτου με τη σύζυγό του στην αμερικανική πρωτεύουσα | Τwitter

Play it again Sam: Οι Μακρόν έκαναν βόλτα εκτός πρωτοκόλλου (και) στην Ουάσινγκτον

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 13:10
Οκτώ μήνες μετά την εμφάνιση ροκ σταρ στην πλατεία Συντάγματος, ο Eμανουέλ Μακρόν χαιρετά του περαστικούς και κατά τη διάρκεια του περιπάτου με τη σύζυγό του στην αμερικανική πρωτεύουσα
|Τwitter

Play it again Sam: Οι Μακρόν έκαναν βόλτα εκτός πρωτοκόλλου (και) στην Ουάσινγκτον

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 13:10

Η βόλτα των Μακρόν στην πλατεία Συντάγματος και την Ερμού, τον Σεπτέμβριο του ’17,  είχε αιφνιδιάσει τους πάντες: περαστικούς, Αθηναίους, τουρίστες, μέχρι και τα ίδια τα μέλη της φουράς ασφαλείας του γάλλου προέδρου. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας το έκανε ξανά και στην Ουάσινγκτον, αν και σε λίγο πιο προστατευμένο περιβάλλον.

Με το που έφθασε στην Ουάσινγκτον, ο Εμανουέλ Μακρόν πήρε από το χέρι την σύζυγό του Μπριζίτ για έναν απρογραμμάτιστο περίπατο με τελικό προορισμό το Lincoln Memorial, το εμβληματικό μνημείο της αμερικανικής πρωτεύουσας, αφιερωμένο στον 16ο προεδρο των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν.

Συνοδεία των ανδρών ασφαλείας τους, οι Μακρόν πέρασαν ανάμεσα σε περαστικούς και επισκέπτες του μνημείου που μετά την  αρχική έκπληξη άρχισαν να τους χαιρετούν και να βγάζουν selfie.

Dbf_t0mXcAAwjzs

Κρατώντας σφικτά το χέρι της συζύγου του ο γάλλος πρόεδρος ανέβηκε τα σκαλιά του μνημείου στην προέκταση του National Mall, του εθνικού πάρκου της Ουάσινγκτον που συνορεύει με τον Λευκό Οίκο και με ορισμένα από τα σημαντικότερα αμερικανικά μουσεία.

4B7864B500000578-5648429-The_French_first_couple_decided_to_take_a_walk_around_Washington-a-116_1524514146781

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...