660
H πολυτελής έπαυλη του Επστάιν στο νούμερο 358 της οδού Ελ Μπρίλο Γουέι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα | Reuters

Πλαστικές κούκλες και ερωτικά βοηθήματα στη «Βίλα των Οργίων» του Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 07:15
H πολυτελής έπαυλη του Επστάιν στο νούμερο 358 της οδού Ελ Μπρίλο Γουέι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα
|Reuters

Πλαστικές κούκλες και ερωτικά βοηθήματα στη «Βίλα των Οργίων» του Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 07:15

H πολυτελής έπαυλη στο νούμερο 358 της οδού Ελ Μπρίλο Γουέι στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα δεν ήταν μια ακόμη από τις εκατοντάδες της περιοχής που απευθύνεται αποκλειστικά σε (νομιμόφρονες) ανθρώπους με γερά πορτοφόλια και διογκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ηταν μια πραγματική Βίλα των Οργίων, όπου ο ιδιοκτήτης της, ο Τζέφρι Επστάιν, διέμενε πολλούς μήνες τον χρόνο, οργανώνοντας ουσιαστικά τη ζωή του γύρω από το -διονυσιακό, αλλά παράνομο- δίπτυχο «σεξ με ανήλικα κορίτσια».

Οπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, «ο Επστάιν, ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής, ενόσω στη Φλόριδα, οργάνωνε τη ζωή του γύρω από αυτή την σεξουαλική του εμμονή με έναν τόσο ανοικτό προς την κοινωνία της περιοχής και μεθοδικό τρόπο, που έδειχνε ότι αισθανόταν υπεράνω του νόμου».

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερεύνησε τη βίλα, το σπίτι ήταν διακοσμημένο, από το σαλόνι μέχρι τους μεγάλους του διαδρόμους, ενώ βρέθηκε μέχρι και μια πλαστική κούκλα εν είδη… ερωτικής συντροφιάς.

«Ορισμένα μπάνια ήταν εφοδιασμένα με σαπούνι με τη μορφή πέους ή αιδοίου και διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα, όπως ένας δονητής γνωστός ως “δίδυμη τορπίλη”, καθώς και διάφορες κρέμες και ειδικά λιπαντικά σεξουαλικής επαφής» σημειώνει το Daily Beast.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Επστάιν είχε στρατολογήσει τέσσερις γυναίκες από το προσωπικό του ως «δολώματα» για να βρίσκουν ανήλικα κορίτσια και αν του τα φέρνουν στην έπαυλη αρχικά για μασάζ επί πληρωμή και μετά, φυσικά, ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον αμερικανό μεγαλοεπενδυτή.

Και οι τέσσερις αυτές γυναίκες (Σάρα Κέλεν, Αντριάνα Ρος, Λέσλι Γκρόφ και Νάντια Μάρσινκοβα) κατέθεσαν ενόρκως ότι πληρώνονταν από τον Επστάιν για να του εξασφαλίσουν το λιγότερο δύο ή ακόμη και τρία μασάζ σε ημερήσια βάση – με διαφορετικό κορίτσι κάθε φορά, εννοείται.

Μάλιστα, ο επιστάτης της βίλας, όταν έλειπε ο Επστάιν, ο Αλφρέντο Ροντρίγκεζ είπε στην ένορκη κατάθεσή του ότι μια πολύ πιστή Καθολική υπηρέτρια, ονόματι Λουπίτα, έβαζε μπροστά του τα κλάματα κάθε φορά που αναγκαζόταν μετά την κάθε συνεύρεση του Επστάιν να μαζεύει τις λερωμένες με σωματικά υγρά πετσέτες, τους δονητές και τα λοιπά ερωτικά βοηθήματα, ενώ κατ’ ομολογία του «ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη κάθε φορά που έβλεπε μια φωτογραφία του Επστάιν με τον πάπα, δίπλα ακριβώς σε μια αντίστοιχη με τον επενδυτή αγκαλιά με μια ανήλικη νεαρή κοπέλα».

«Παντού στους τοίχους υπήρχαν φωτογραφίες γυμνών νεαρών κοριτσιών»

Ο συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον που έμενε κοντά στο σπίτι του Επστάιν στην Φλόριντα, τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο που κυκλοφορούσε συνεχώς με νεαρά κορίτσια και δεν έδειχνε να ενοχλείται από τον νόμο, ούτε αισθανόταν ότι διαπράττει κάποιο έγκλημα.

Στο βιβλίο του «Η σοκαριστική αληθινή ιστορία του Τζέφρι Επστάιν» (Filthy Rich: The Shocking True Story Of Jeffrey Epstein), ο Πάτερσον περιγράφει τι είδαν οι αστυνομικοί όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του χρηματιστή τον Οκτώβριο του 2005.

Παντού στους τοίχους υπήρχαν φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών, εκ των οποίων κάποιες μάλιστα τον είχαν καταγγείλει ήδη στις αρχές για σεξουαλική κακοποίηση!

Οι αστυνομικοί επίσης βρήκαν αποδείξεις για την αγορά ερωτικών βιβλίων από τον ιστότοπο της Amazon που αφορούσαν σε σαδομαζοχιστικό σεξ και ερωτικά βοηθήματα καθώς και δύο κρυμμένες κάμερες μέσα σε ένα ρολόι, προφανώς για να μαγνητοσκοπεί κρυφά τις ερωτικές του περιπτύξεις με τις ανήλικες.

Ο Πάτερσον πιστεύει ότι αυτό συνέβη γιατί ο Επστάιν δεν αισθανόταν ότι διέπραττε κάποιο έγκλημα και για αυτό έμεινε έκπληκτος όταν η αστυνομία του άσκησε δίωξη για παιδοφιλία.

Μετά από τρία χρόνια μακράς δικαστικής διαμάχης, το 2008 καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης και εξέτισε 13 μήνες σε μία φυλακή που δεν είχε αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Πάτερσον, μετά την καταδίκη του ο Επστάιν, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη λίστα με τους σεξουαλικούς παραβάτες, συνέχισε να βγαίνει έξω και να καλεί στο σπίτι του νεαρά κορίτσια.

Εκείνο που εξέπληξε τον συγγραφέα είναι πώς ο χρηματιστής κατάφερνε να παρασύρει κοπέλες 14 και 15 ετών στην έπαυλη του στην Φλόριντα.

Η απάντηση ήρθε από μία 15χρονη, η οποία βρέθηκε με 300 δολάρια στην τσέπη της.

Οι δάσκαλοί της γνώριζαν τη φτώχεια της οικογένειας της και υποχρεώθηκαν να κάνουν έρευνα γιατί φοβούνταν ότι μπορεί να πουλάει ναρκωτικά.

Τελικά το κορίτσι εξομολογήθηκε στην ψυχολόγο του σχολείου ότι έκανε μασάζ σε έναν κύριο που της έδινε χρήματα…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...