207
To αεροσκάφος της Air Berlin παίρνει κλίση στην τελευταία υπερατλαντική πτήση της εταιρείας καθώς πλησιάζει στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ | Youtube

Πιλότος της πτωχευμένης Air Berlin προκαλεί τρόμο με αποχαιρετιστήριο ελιγμό [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 10:48
To αεροσκάφος της Air Berlin παίρνει κλίση στην τελευταία υπερατλαντική πτήση της εταιρείας καθώς πλησιάζει στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ
|Youtube

Πιλότος της πτωχευμένης Air Berlin προκαλεί τρόμο με αποχαιρετιστήριο ελιγμό [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2017, 10:48

Ως άλλος πιλότος ακροβατικού σμήνους, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της  Air Berlin επέλεξε στην τελευταία υπερατλαντική πτήση της χρεοκοπημένης εταιρείας να κάνει έναν επικίνδυνο αποχαιρετιστήριο ελιγμό. Και αυτό ενώ μετέφερε 200 επιβάτες!

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, στην πτήση από Μαϊάμι, με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να «παγώνουν» στη θέα του αεροπλάνου που περνά πολύ κοντά από τον πύργο ελέγχου και σε μικρή απόσταση από το έδαφος.

https://www.youtube.com/watch?v=W97EnU6voyA

«Είμαστε σοκαρισμένοι», ακούγεται να λέει κάποιος από αυτούς, ενώ άλλοι συνάδελφοί του χειροκροτούν την παράτολμη μανούβρα του πιλότου.

Κάποιοι έσπευσαν να τον δικαιολογήσουν, υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί για την «τελευταία βόλτα» πάνω από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, σύμφωνα όμως με αναφορές, oρισμένοι από τους επιβαίνοντες τρομοκρατήθηκαν από τη χαμηλή πτήση και την κλίση που πήρε το αεροσκάφος κάνοντας κύκλο πάνω από τα κτίρια του αεροδρομίου.

yoy2yo1

«Ήθελα να πω ένα συγκινητικό αντίο», εξήγησε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, χωρίς ωστόσο να πείσει την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Γερμανίας που ζήτησε να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Τον περασμένο Αύγουστο η γερμανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε διαδικασία πτώχευσης μετά την απόφαση της Etihad Airways και μεγάλου μετόχου της να μην τη στηρίξει πλέον οικονομικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...