196
«Δεν μπορεί να κυνηγάμε συνεχώς χίμαιρες ή να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες», το δηκτικό σχόλιο του εκπροσώπου για τις «αποκαλύψεις» της αντιπολίτευσης | ΙΝΤΙΜΕnews

Πέτσας: H κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του φράχτη στον Eβρο

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2020, 14:16
«Δεν μπορεί να κυνηγάμε συνεχώς χίμαιρες ή να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες», το δηκτικό σχόλιο του εκπροσώπου για τις «αποκαλύψεις» της αντιπολίτευσης
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πέτσας: H κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του φράχτη στον Eβρο

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2020, 14:16

«Θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην δημιουργία του φράχτη στον Eβρο. Δεν υπήρξε καμία ξένη δύναμη σε ελληνικό έδαφος στον Eβρο», ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια του μπρίφινγκ της Δευτέρας.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τυχόν ενέργειες της κυβέρνησης έναντι της διασποράς fake news που αφορούν τα σύνορα στον Εβρο, ο εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει πως «δεν μπορεί να κυνηγάμε συνεχώς χίμαιρες ή να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες».

Οσο για τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως δημοσιότητας «και δυστυχώς», όπως σημείωσε ο κ. Πέτσας, «αναπαρήχθησαν και από ελληνικά μέσα», υπογράμμισε πως δεν έχουν καμιά σχέση με την παρουσία ξένης δύναμης -εν προκειμένω τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος, ενώ όπως υποστήριξε, έχουν τραβηχτεί σε τουρκικό έδαφος.

Για τις εικόνες με συρματοπλέγματα και εργασίες που σχετίζονται με την ανέγερση του φράχτη, ο κ. Πέτσας διευκρίνισε ότι είναι από άλλες περιοχές και όχι από τη επίμαχη περιοχή του Μελισσοκομείου.

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι ότι ο ποταμός Εβρος μπορεί να αλλάζει τη ροή του τα σύνορα δεν αλλάζουν», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για μία ακόμη φορά διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να φυλάει τα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...