225
Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραδέχτηκε ότι «δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου» | ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/ IntimeNews

Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 20:21
Ο Λευτέρης Πετρούνιας παραδέχτηκε ότι «δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου»
|ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/ IntimeNews

Πετρούνιας: «Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 20:21

Στο δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τις ατυχείς δηλώσεις του για το ελληνικό #MeToo και τη βία στον χώρο του αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα είχε προβεί και σε διευκρινιστικές δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι «η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω».

Στις νέες δηλώσεις του, ο πρωταθλητής στους κρίκους ζήτησε συγγνώμη από όλους τους Ελληνες και τόνισε ότι ο ίδιος είναι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo και στις δηλώσεις του αναφερόταν αποκλειστικά στα φαινόμενα ψυχολογικής βίας και μόνο για το δικό του άθλημα στη γυμναστική.

«Ζητάω συγγνώμη από όλους τους Ελληνες, έχουν δίκαιο να με κατηγορούν», υποστήριξε ο κ. Πετρούνιας και προσέθεσε:

«Είμαι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo. Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Στάθηκα από την πρώτη στιγμή δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου. Ημουν μαζί με την Αννα Κορακάκη στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλων. Πάνω από όλα είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανησυχώ για αυτόν τον σάπιο κόσμο που μεγαλώνουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας.

»Εγώ το ζήτησα να βγω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου. Βρέθηκα μπροστά σε ένα μικρόφωνο στην εκπομπή και είχα στο μυαλό μου την ενόργανη γυμναστική σαν άθλημα. Αν κορίτσια έχουν υποστεί ψυχολογική βία, είμαι δίπλα τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...