1121
Τα δύο αδέρφια (ο Μάικλ τρίτος από αριστερά) σε κοινή τους εμφάνιση |

Πέθανε Χριστούγεννα, ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, η αδελφή του

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2019, 18:33
Τα δύο αδέρφια (ο Μάικλ τρίτος από αριστερά) σε κοινή τους εμφάνιση
|

Πέθανε Χριστούγεννα, ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, η αδελφή του

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2019, 18:33

Ο Τζορτζ Μάικλ έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016, σε μία τραγική ειρωνεία για τον διάσημο τραγουδιστή ο οποίος είχε κάνει τη μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Last Christmas».

Ωστόσο οι τραγικές συμπτώσεις συνεχίστηκαν, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα πέθανε και η αδελφή του.

Η 55χρονη Μέλανι Παναγιώτου εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη αδελφή της Γιώτα Παναγιώτου.

Την είδηση μεταδίδουν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο θάνατο της δεν θεωρείται ύποπτος, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

«Η αστυνομία κλήθηκε από το ΕΚΑΒ του Λονδίνου στις 19:35 την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου και ανέφερε τον ξαφνικό θάνατο μίας γυναίκας, ηλικίας περίπου 50 ετών, στη διεύθυνση Oak Hill Park, NW3. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τζον Ριντ, δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Μέλανι πέθανε ξαφνικά. Απλά ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας, σε αυτή την θλιβερή συγκυρία. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια».

Η ιδιαίτερη σχέση της με τον «Yog»

Η Παναγιώτου είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον διάσημο αδελφό της τον οποίο χαϊδευτικά αποκαλούσε «Yog».

Η 55χρονη ήταν η προσωπική κομμώτρια και η μακιγιέζ του τραγουδιστή και όχι απλά τον ακολουθούσε σε όλες του τις διεθνείς περιοδείες, αλλά έμενε σε ένα από τα σπίτια που είχε ο ίδιος αγοράσει και της το είχε παραχωρήσει -ειναι γνωστό άλλωστε πως ο Μάικλ ήταν ιδιαίτερα δεμένος όχι μόνο με την Μέλανι, αλλά και με σχεδόν ολόκληρο το σόι του, τόσο από την πλευρά της αγγλίδας μητέρας του, όσο και από την πλευρά του κύπριου πατέρα το, Κυριάκου «Τζακ» Παναγιώτου.

Ήταν εκείνη που οργάνωσε την κηδεία του, πριν ακριβώς τρία χρόνια, και μαζί με την αδερφή τους, Γιώτα, κανόνισαν να ταφεί ο αδερφός τους δίπλα στη μητέρα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I absolutely just love the way she looks at him. They’re having fun and she’s so proud of her little brother. I miss him so much and I bet she does too. Rest in peace my love. #restinpeace #georgemichael #andrewridgely #wham #love #melaniepanayiotou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S. Panayiotou ❤ (@yoghurtsgottabefunky) στις

Πριν ένα μήνα, μιλώντας στην εφημερίδα Big Issue για το φιλμ «Last Christmas» – τη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλαρκ που ενέπνευσε το ομώνυμο, διάσημο κομμάτι του μικρού αδερφού της – έλεγε:

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο “Yog” λάτρευε τα Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του συγκεκριμένου φιλμ. Είμαι σίγουρη πως θα χαίρεται βλέποντας το εκπληκτικά φωτεινό χαμόγελο της Εμίλια (Κλαρκ), κάτι που οι δύο τους άλλωστε μοιράζονται».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο «No.1 Magazine», περιέγραφε τον αδελφό της ως «έναν ασυνήθιστο νέο. Ποτέ δεν ενδιαφερόταν για τα πράγματα που ενδιαφέρονταν οι περισσότεροι άνδρες, όπως το ποδόσφαιρο ή τα γρήγορα αυτοκίνητα. Δεν ήταν εσωστρεφής ούτε ντροπαλός, όπως κάποιοι άνθρωποι πίστευαν για εκείνον. Ήξερε απολύτως από πολύ μικρή ηλικία τι ακριβώς ήθελε να κάνει στη ζωή του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Celebrating George’s birthday at Le Beat Nightclub in Soho, London

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Michæl (@george.michael.daily) στις

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...