724
Η Τζάκι Σταλόνε «έφυγε» στον ύπνο της, «όπως ακριβώς ήθελε» | USA Today twitter

Πέθανε στα 98 της η «πολυπράγμων» μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 19:48
Η Τζάκι Σταλόνε «έφυγε» στον ύπνο της, «όπως ακριβώς ήθελε»
|USA Today twitter

Πέθανε στα 98 της η «πολυπράγμων» μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζάκι

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2020, 19:48

Την τελευταία της πνοή άφησε η Τζάκι Σταλόνε, μητέρα του πασίγνωστου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, πλήρης ημερών, σε ηλικία 98 ετών.

Οπως αναφέρει ο Guardian, παρότι δεν μπήκε στη σφαίρα της δημοσιότητας μέχρι την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, κατάφερε να έχει μία πολύ ιδιαίτερη και επεισοδιακή επαγγελματική ζωή.

Μεγάλωσε στην Ουάσινγκτον, όπου δούλεψε ως κομμώτρια, τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο και ακόμη και ως ακροβάτισσα σε τσίρκο! Για μία περίοδο, η οικογένεια Σταλόνε έζησε με τον μπόντι μπίλντερ Τσαρλς Ατλας, τον άνθρωπο που παρακίνησε την Τζάκι, και, προφανώς, τον Σιλβέστερ, να ασχοληθούν σοβαρά με τη γυμναστική.

Ετσι, τη δεκαετία του ’80, έγινε η πρώτη γυναίκα στην τηλεόραση της Ουάσιγκτον που απέκτησε τη δική της εκπομπή γυμναστικής, ενώ έπειτα άνοιξε και το δικό της, αποκλειστικά γυναικείο, γυμναστήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thanksgiving 1984-1985 with my son @officialslystallone #workoutmotivation #workout #? #stallone #sylvesterstallone #rockybalboa #johnrambo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone) στις

Μετά τη γυμναστική, σειρά είχε ο κόσμος της επαγγελματικής πάλης, ή αλλιώς «Wrestling», όπου ζητούμενο είναι το θέαμα και δεν έχει καμία σχέση με το ολυμπιακό άθλημα της πάλης.

Στα 61 της χρόνια ήταν η μάνατζερ των G.L.O.W., μίας γυναικείας ομάδας παλαιστών, που άφησε εποχή για τις –όχι και τόσο καλές–προσπάθειες των χαρακτήρων της στην κωμωδία και τη ραπ.

Στα 90s η Σταλόνε πέτυχε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων σήμερα: να είναι διάσημη χωρίς να ασχολείται επαγγελματικά με κάτι συγκεκριμένο. Εγραψε μερικά βιβλία για την αστρολογία, μπήκε στη βιομηχανία των καλλυντικών και έκανε συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Οι βρετανοί τηλεθεατές μάλλον θα τη θυμούνται για την εμφάνισή της στο Big Brother των διασήμων, το 2005. Η Σταλόνε ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το σπίτι, αλλά μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες, πρόλαβε να μαλώσει με τους συγκατοίκους της, μία εκ των οποίων ήταν η πρώην γυναίκα του Σιλβέστερ, Μπριγκίτε Νίλσεν, με την οποία ήταν γνωστό ότι είχε «προηγούμενα».

Μετά την αποχώρησή της, δήλωσε ότι συμμετείχε στην εκπομπή γιατί ήλπιζε πως «ίσως η Μαντόνα να ήταν εκεί» και περιέγραψε την εμπειρία της σαν «Το κοντινότερο πράγμα στο να είσαι κλεισμένη σε γηροκομείο».

This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester,…

Geplaatst door Frank Stallone Official op Maandag 21 september 2020

 

Στην ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο της μητέρας του, ο γιος της Φρανκ Σταλόνε έγραψε πως ήταν «μία ξεχωριστή γυναίκα, που ήταν δύσκολο να μην τη συμπαθήσεις. Δούλευε κάθε μέρα και ήταν ένας πολύ εκκεντρικός και φανταχτερός άνθρωπος».

Εφυγε στον ύπνο της. «Οπως ακριβώς ήθελε», έγραψε ο γιος της. Από την άλλη, ο διάσημος Σιλβέστερ δεν εκδηλώθηκε δημοσίως για την απώλεια της μητέρας του. Το πένθος, άλλωστε, πρέπει να είναι βουβό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...