500
Ο Πρωθυπουργός με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλου στους χώρους της ΔΕΘ | Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περιοδεία Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ – Ο χαιρετισμός με τον Κυμπουρόπουλο

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2019, 11:54
Ο Πρωθυπουργός με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλου στους χώρους της ΔΕΘ
|Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περιοδεία Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ – Ο χαιρετισμός με τον Κυμπουρόπουλο

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2019, 11:54

Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου για την καθιερωμένη επίσκεψη στα περίπτερα κατά την ημέρα των εγκαινίων.

Μόλις έφτασε , ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με το ΔΣ της Εκθεσης και ακολούθησε η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων σε αυτή.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό, έξω από τα γραφεία της διοίκησης. Εκεί τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, τον οποίο έσπευσε να χαιρετίσει ο Πρωθυπουργός.

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος του έκανε δώρο μία γραβάτα, με το λογότυπο της πόλης.

Επειτα από τις συναντήσεις, ο κ. Μητσοτάκης άρχισε την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ, αρχίζοντας από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Εκεί υποδέχτηκαν τον κ. Μητσοτάκη ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε επίδειξη ανδρών των ειδικών δυνάμεων του στρατού, οι οποίοι έκαναν άσκηση με σχοινιά.

(Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Η μπάντα του στρατού, που επίσης ήταν παρούσα, έπαιξε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του κ. Μητσοτάκη, το «Paradise City» των Guns n’ Roses.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής, όπου τον υποδέχτηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους πυροσβέστες για την τιτάνια προσπάθεια στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού και εξήρε την συμβολή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Επειτα επισκέφθηκε και το περίπτερο της ομάδας του Ηρακλή, όπου του χάρισαν μία φανέλα της ομάδας, με τον αριθμό 111, όσα και τα χρόνια του Συλλόγου.

(Intimenews/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του Αρη. Εκεί, τον περίμενε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος του χάρισε μια φανέλα που έγραφε «Prime Minister» και είχε τον αριθμό 1. «Για γούρι», είπε ο κ.Καρυπιδης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.

Ο κ.Μητσοτακης επισκέφτηκε και το περίπτερο του ΠΑΟΚ όπου τον περίμενε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Κούδας. «Ήσουν γουρλής την προηγούμενη φορά», είπε ο κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Γρήγορα στο νέο γήπεδο. Θα έχετε την αμέριστη στήριξή μας να προχωρήσουμε γρήγορα».

«Σας εύχομαι καλή δύναμη», απάντησε ο Γιώργος Κουδας, δίνοντας μια πλακέτα με το σήμα της ομάδας.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου της Ινδίας που είναι η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...