170
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στο Δημαρχείο της πόλης |

Περιοδεία Γιάννη Σγουρού στις Αχαρνές

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2019, 12:56
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στο Δημαρχείο της πόλης
|

Περιοδεία Γιάννη Σγουρού στις Αχαρνές

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2019, 12:56

Τον δήμο Αχαρνών επισκέφθηκε ο Γιάννης Σγουρός που καθημερινά συνομιλεί με πολίτες, έχει επαφές με φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους οποίους ανταλλάσσει απόψεις για το αύριο της Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Κόκκινο Μύλο, το ΚΑΠΗ, την Εφορεία Αρχαιοτήτων για να καταλήξει στο Δημαρχείο της πόλης όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό, τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων ενώ συνομίλησε και με αρκετούς εργαζομένους.

Κατόπιν επισκέφθηκε το ΚΕΠ Αγίου Διονυσίου, περπάτησε στην τοπική λαϊκή αγορά και είχε επαφές με επικεφαλής διαφόρων δημοτικών παρατάξεων με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται σε προνομιακή γεωγραφική θέση (πλησίον μεγάλων οδικών αξόνων, πρόποδες Πάρνηθας), ωστόσο υπάρχουν σε ορισμένες περιοχές σοβαρά ζητήματα, όπως εγκληματικότητας, τα οποία η Πολιτεία δεν δείχνει την αναγκαία πυγμή και αποφασιστικότητα για να τα αντιμετωπίσει.