255
Η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Πελώνη: Ο Πρωθυπουργός δεν μετέτρεψε σε «θαλάσσιο ταξί» τα ελικόπτερα του στρατού

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2021, 13:31
Η Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Πελώνη: Ο Πρωθυπουργός δεν μετέτρεψε σε «θαλάσσιο ταξί» τα ελικόπτερα του στρατού

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2021, 13:31

Τριάντα έξι λέξεις. Τόσες χρειάστηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για να αποκρούσει την πολιτική επίθεση που επιχείρησε την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο, το οποίο με βάση τη γνωστή επικοινωνιακή μέθοδο –«μαρτυρίες», δημοσίευμα του «Documento» και κομματική ανακοίνωση– επιχείρησε να αναδείξει ως μικρό «σκάνδαλο» η Κουμουνδούρου.

«Ο Πρωθυπουργός μετέβη με το πλοίο της γραμμής στην Τήνο για ιδιωτική επίσκεψη. Λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του μίσθωσε ιδιωτικό ελικόπτερο για την επιστροφή του, επιλέγοντας να μη μετατρέψει σε θαλάσσιο ταξί τα ελικόπτερα του στρατού», ανέφερε η κυρία Πελώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που, παίρνοντας πάσα από το «Documento», είχε αναφέρει:

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης, που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί.

»Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν.

»Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο.

Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά “μισθωμένο”. Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρείας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη “μίσθωση”».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News