169
«Εδώ κλείνει η λίστα», τόνισε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος | ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Στους 66 έκλεισε η λίστα με τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 12:40
«Εδώ κλείνει η λίστα», τόνισε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Στους 66 έκλεισε η λίστα με τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2020, 12:40

Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει το Μέγαρο Μαξίμου υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκλήθηκαν με αφορμή το περιστατικό (εδώ) στο «Σωτηρία».

Οπως είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στα «Παραπολιτικά FM», η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώθηκε σήμερα (την Τετάρτη) με τον εμβολιασμό του [γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ] Δημήτρη Κουτσούμπα» (κάτω το βίντεο των δηλώσεών του).

«Από εκεί και πέρα υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες (Τρίτη) εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα», τόνισε η κυρία Πελώνη, ενώ τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα, θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό.

Η κυρία Πελώνη θέλησε επίσης να υπογραμμίσει ότι το Μαξίμου αποδοκιμάζει τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον εμβολιασμό τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...