175
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη | Intime

Πελώνη για την έκδοση του Λαγού: «Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2021, 16:46
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη
|Intime

Πελώνη για την έκδοση του Λαγού: «Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός»

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2021, 16:46

Οι ελληνικές Αρχές κινήθηκαν άμεσα και συντονισμένα για να εκδοθεί στην Ελλάδα ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, αλλά δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός μπροστά σε τέτοια φαινόμενα, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σήμερα Σάββατο ο Λαγός έφτασε στην Αθήνα από το Βέλγιο, όπου συνελήφθη προ ημερών, και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος επισήμανε ακόμη ότι η Ελλάδα αγωνίστηκε και απέβαλε το τοξικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής και ότι χρειάζεται διαρκής αγώνας ώστε να μην βρεθεί ξανά η χώρα αντιμέτωπη με τέτοια φαινόμενα.

Στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε: «Η ελληνική Δημοκρατία αγωνίστηκε και απέβαλε το τοξικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής. Το Κράτος Δικαίου στάθηκε ρωμαλέο απέναντι στους εγκληματίες. Και η Δικαιοσύνη έδωσε την απάντησή της με τις αποφάσεις της.

Δεν επιτρέπεται, όμως, κανένας εφησυχασμός. Οι ελληνικές αρχές κινήθηκαν άμεσα και συντονισμένα τόσο για την έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, όσο και για την παράδοση του Γιάννη Λαγού προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Χρειάζεται, όμως, διαρκής αγώνας ώστε η ελληνική Δημοκρατία να μην βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τέτοια φαινόμενα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News