335
| ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Διχαστικός και τοξικός, ο κ. Τσίπρας αναπαράγει αθλιότητες

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 12:26
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Διχαστικός και τοξικός, ο κ. Τσίπρας αναπαράγει αθλιότητες

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 12:26

«Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας απλώς μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι. Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες των ενορχηστρωτών των επιθέσεων των υπογείων», σχολίασε για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης χαρακτήρισε αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης.

«Αλλά αυτός ήταν, αυτός είναι», κατέληξε η Αριστοτελία Πελώνη. «Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης».

Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ως εδώ! Φτάνει πια! Ως εδώ! Δεν έχουμε το δικαίωμα να αφήσουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε και δεν θα αφήσουμε, να συνεχίσουν να κάνουν το ψέμα, την καταστολή, και τη διαφθορά, κανονικότητα σε αυτό τον τόπο. Να συνεχίσουν να απολαμβάνουν ανέμελα Σαββατοκύριακα καλοκαιρινά με 13.000 νεκρούς στον τόπο μας.

»Να συνεχίζουν να διαμοιράζουν τα ιμάτια του λαού μας σε κολλητούς, σε «ημέτερους» με απευθείας αναθέσεις και την ίδια στιγμή να μην κάνουν ούτε μια μόνιμη πρόσληψη στο ΕΣΥ.

»Δεν μπορεί και δεν πρέπει να τους αφήσουμε και δεν θα τους αφήσουμε, να τσιμεντώνουν την Ακρόπολη, να ακρωτηριάζουν τα αρχαία της Βενιζέλου, να ανέχονται -αν όχι να υποθάλπουν- ανατριχιαστικά εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών, κακοποίησης, βαρβαρότητας.

Να παραδίδουν τη παιδεία, την εργασία, το ασφαλιστικό στα μεγάλα συμφέροντα, να διαλύουν την εργασία, να πτωχεύουν επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Να παίζουν το παιγνίδι των λίγων με τις ζωές των πολλών».

Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά Τσίπρα για τις επιδόσεις της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία και τη «λεγόμενη ατομική ευθύνη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Αυτοί που λίγες μέρες πριν πανηγύριζαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο ότι δήθεν νίκησαν οριστικά τον κορονοϊό, είναι ικανοί να ξαναρίξουν τις ευθύνες στις δικές σας πλάτες, στις δικές μας πλάτες, στις πλάτες των πολιτών, στις πλάτες της ελληνικής κοινωνίας και να μεταθέσουν τις δικές τους ανεπάρκειες, την αδράνεια και τις δικές τους λανθασμένες εκτιμήσεις, στη λεγόμενη ατομική ευθύνη. Και να διχάσουν τους πολίτες σε μια στιγμή που η κοινωνία μας χρειάζεται εμπιστοσύνη, ενότητα και αλληλεγγύη», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...