167
Ερωτηθείσα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η κυβερνητική εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι υπάρχει οργάνωση για τη συγκεκριμένη ημέρα, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω | ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Δεν είναι της παρούσης η κουβέντα για ημερομηνία ανοίγματος της αγοράς

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2021, 09:50
Ερωτηθείσα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η κυβερνητική εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι υπάρχει οργάνωση για τη συγκεκριμένη ημέρα, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω
|ΙΝΤΙΜΕnews

Πελώνη: Δεν είναι της παρούσης η κουβέντα για ημερομηνία ανοίγματος της αγοράς

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2021, 09:50

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ και κληθείσα να δώσει κάποια ημερομηνία για το άνοιγμα της αγοράς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, παρατήρησε ότι με τα νούμερα της πανδημίας αυτή τη στιγμή, δεν είναι  της παρούσης αυτή η συζήτηση.

Οπως είπε η εκπρόσωπος, υλοποιείται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, καθώς παραμένει και θα παραμένει για τις επόμενες δέκα ημέρες η πίεση στο σύστημα υγείας, ενώ έχει καταρτιστεί οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα, χωρίς συγκεκριμένες ημερομηνίες γιατί –όπως σημείωσε– όλα είναι υπό αίρεση.

Αναφερόμενη στη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, η κυρία Πελώνη διαβεβαίωσε ότι θα ληφθεί όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί, για την αύξηση κλινών. Ωστόσο, όπως είπε, όσες κλίνες και αν προστεθούν στο ΕΣΥ, αν δεν περιορίσουν όλοι τη διασπορά του ιού με τη συμπεριφορά και τη στάση τους, δεν θα μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο.

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση σε όλους να δείξουν ψυχραιμία, «να μη χυθεί η καρδάρα με το γάλα» σε αυτή την τελευταία προσπάθεια, ώστε από το τέλος Μαρτίου να μπορέσει η χώρα να περάσει στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...