231
Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για το περιστατικό με το λεωφορείο κάτω από τη γέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος | IntimeNews

Πατούλης: Πώς ένα λεωφορείο πήγε να περάσει βλέποντας μια λίμνη μπροστά του;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2021, 11:39
Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για το περιστατικό με το λεωφορείο κάτω από τη γέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος
|IntimeNews

Πατούλης: Πώς ένα λεωφορείο πήγε να περάσει βλέποντας μια λίμνη μπροστά του;

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2021, 11:39

Για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μπάλλος» μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η περιοχή «άντεξε» δείχνοντας δε και τα αντιπλημμυρικά έργα δεκαετιών που δεν έχουν γίνει, όπως είπε.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί τού Σαββάτου είπε πως «η Αττική άντεξε. Δεν είδαμε τις εικόνες του παρελθόντος παρά το ότι είχαμε ακραία φαινόμενα. Με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού υπήρχαν προβλήματα, έχουν δημιουργήσει αδυναμία απορρόφησης του νερού. Και ο Κηφισός κράτησε».

«Πώς ένα λεωφορείο δε σταμάτησε και πήγε να περάσει βλέποντας μια λίμνη μπροστά του; Όταν δίνουμε οδηγίες για το φαινόμενο που έρχεται, πρέπει όλοι να έχουμε και μια ατομική ευθύνη», ανέφερε σχετικά με το περιστατικό με το λεωφορείο κάτω από τη γέφυρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Υπάρχουν αντιπλημμυρικά δεκαετιών που δεν έχουν γίνει, δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε δύο χρόνια. Υπήρχαν και οι πυρκαγιές, προφανώς χρειάζονται και άλλα αντιπλημμυρικά έργα. Η Αττική όμως άντεξε. Δεν είχε μεγάλες εντάσεις ή τεράστια προβλήματα», τόνισε ο ίδιος.

«Η θωράκιση της Αττικής δεν είναι ζήτημα μόνο μιας περιφέρειας. Είναι ένα συνολικότερο ζήτημα. Η περιφέρεια κινείται με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Σε ό,τι αφορά στα ρέματα της δικής μας αρμοδιότητας, ο καθαρισμός είχε γίνει, είδαμε αντανακλαστικά, δεν είδαμε πλημμυρισμένες συνοικίες με τεράστια προβλήματα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Αν ο Κολωνός πλημμύρισε δε θα λογοδοτήσουμε όλοι επειδή ο δήμος δεν είχε καθαρίσει το φρεάτιο», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...