163
Ο καθηγητής βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του μέσα σε μία λίμνη αίματος το μεσημέρι της Τρίτης | Facebook

Πατέρας τριών παιδιών ο αυτόχειρας καθηγητής στο ΑΠΘ – άγνωστο τι τον ώθησε στην αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 09:37
Ο καθηγητής βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του μέσα σε μία λίμνη αίματος το μεσημέρι της Τρίτης
|Facebook

Πατέρας τριών παιδιών ο αυτόχειρας καθηγητής στο ΑΠΘ – άγνωστο τι τον ώθησε στην αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2020, 09:37

Σοκαρισμένη η πανεπιστημιακή κοινότητα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αδυνατεί να πιστέψει πώς ο 53χρονος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής έφθασε στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή του, μέσα στο γραφείο του στο, πρώτο όροφο της Σχολής.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 53χρονο πατέρα τριών παιδιών να προβεί στο απονενοημένο διάβημα, παραμένουν άγνωστοι. Κατά πληροφορίες, δίπλα του είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα που απευθυνόταν προς τους οικείους του.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και έκτοτε η ψυχολογία του ήταν επιβαρυμένη. Χωρίς ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Κανείς πάντως από τους φίλους και συναδέλφους του δεν μπορεί εξηγήσει τι τον ώθησε στην αυτοκτονία.

«Ηταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος, ευαίσθητος και πάντα συγκεντρωμένος στο καθήκον. Τίμησε τη διαδρομή του τόσο στον ελληνικό Στρατό, όσο και ως καθηγητής και μέλος του ΑΠΘ. Ηταν ένας αξιαγάπητος δάσκαλος που τα τελευταία χρόνια στις εσωτερικές κατατάξεις βρισκόταν πάντα στις πρώτες θέσεις από τους ίδιους τους φοιτητές», ανέφερε για τον αυτόχειρα ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.