214
|

Πατέρας κλείδωσε την 22χρονη κόρη του στο υπόγειο λόγω της σχέσης της με 37χρονο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 09:56

Πατέρας κλείδωσε την 22χρονη κόρη του στο υπόγειο λόγω της σχέσης της με 37χρονο

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2022, 09:56

Πατέρας και γιος απήγαγαν την 22χρονη κόρη της οικογένειας και την κλείδωσαν επί ώρες σε υπόγειο στην Καισαριανή επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της με 37χρονο.

Το απίστευτο περιστατικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο 50χρονος αλβανικής καταγωγής πατέρας μαζί με τον 21 ετών γιο του και έναν ακόμη φίλο τους, βγήκαν παγανιά στην Κυψέλη σε αναζήτηση της 22χρονης.

Οταν την εντόπισαν να κάνει βόλτα με τον 37χρονο φίλο της, την άρπαξαν, την έβαλαν διά της βίας στο αυτοκίνητό τους και τη μετέφεραν στην Καισαριανή όπου και την κλείδωσαν σε υπόγειο χώρο, αφαιρώντας της και το κινητό της τηλέφωνο.

Η… ομηρία αυτή της 22χρονης διήρκεσε μέχρι την επόμενη ημέρα.

Το πρωί της Δευτέρας ζήτησε να πάει τουαλέτα και καθώς στον συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε δυνατότητα, πήγαν σε μία γνωστή τους που έμενε σε κοντινή απόσταση. Τότε η απαχθείσα βρήκε την ευκαιρία και κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά, επιτόπου έφθασαν η Ομάδα ΔΙΑΣ και περιπολικό της Αμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν, είδαν την κρατούμενη κοπέλα.

Ολοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδελφού της. Αμφότεροι συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...