208
Φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου | INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν: «Ας υποφέρει κάποια χρόνια ο Αναγνωστόπουλος, πριν τον κάνουν να σωπάσει»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2022, 10:29
Φωτογραφία από παλαιότερη μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου
|INTIMEnews

Πατέρας Καρολάιν: «Ας υποφέρει κάποια χρόνια ο Αναγνωστόπουλος, πριν τον κάνουν να σωπάσει»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2022, 10:29

Τους φόβους που εξέφρασε για τη ζωή του ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου, κλήθηκε να σχολιάσει ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς.

«Οι συνθήκες στο Μαλανδρίνο είναι πολύ δύσκολες. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων είναι σκληροί εγκληματίες. Ζητήσαμε την επιστροφή του στον Κορυδαλλό για ανθρωπιστικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας», ανέφερε ο συνήγορος του 34χρονου συζυγοκτόνου, ισχυριζόμενος ότι η ζωή του πελάτη του βρίσκεται σε κίνδυνο (περισσότερα εδώ).

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του», δήλωσε από την πλευρά του στην Daily Mail ο πατέρας της Καρολάιν.

Εκτίμησή του ήταν ότι «οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία».

«Η δική μου αίσθηση, όμως, είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μαλανδρίνο ο Αναγνωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με άλλον βαρυποινίτη, με τον συνήγορό να επιμένει ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα όσο παραμένει στις συγκεκριμένες φυλακές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...