273
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να φορά κανονικά το παντελόνι του στην σκηνή της ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα | REUTERS/Jonathan Drake

Σάλος στο Twitter για το… παντελόνι του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 15:17
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να φορά κανονικά το παντελόνι του στην σκηνή της ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα
|REUTERS/Jonathan Drake

Σάλος στο Twitter για το… παντελόνι του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 15:17

Πολλά και διάφορα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του ενώπιον θαυμαστών του στη Βόρεια Καρολίνα, την πρώτη δημόσια μετά από καιρό. Τίποτα το μη αναμενόμενο βέβαια. Απλά επανέλαβε τα γνωστά περί κλοπής των εκλογών, ότι αυτός είναι ο νόμιμος πρόεδρος κλπ.

Αυτό που ήταν πρωτότυπο όμως, ήταν ο τρόπος που φόρεσε το παντελόνι του: ανάποδα! Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε κάποιος στο Twitter, που ανέβασε και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να φορά το κλασικό του μπλε κοστούμι με το παντελόνι να μην έχει φουρμουάρ.

Οι χρήστες άλλο που δεν ήθελαν. Δεν έχασαν την ευκαιρία να γελάσουν και έσπευσαν να τον ειρωνευτούν για την ικανότητά του στο ντύσιμο. Δεν έλειψαν και οι διάφορες θεωρίες για τον συμβολισμό της πράξης του: μπορεί να το έκανε επίτηδες για να δείξει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ανάποδο από αυτό που θεωρεί ο ίδιος ως αληθινό ή να θέλει να πει ότι όλα πάνε ανάποδα στις ΗΠΑ από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο.

Οπως αναφέρει το nymag, οι Ρώσοι θίχτηκαν που ο κόσμος ασχολήθηκε με το παντελόνι του και όχι με τα λόγια του: «“Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πολλά να πει το Σάββατο, αλλά οι επικριτές του επέλεξαν να εστιάσουν στην εμφάνισή του, και κυρίως στο υποτίθεται περίεργο παντελόνι του”, έγραψε το Russia Today».

Ο ντόρος ήταν τόσο μεγάλος και κράτησε μισή ημέρα, μέχρι που η ιστοσελίδα Snopes, που η αποστολή της είναι να ελέγχει αν οι ειδήσεις είναι αληθινές, αποφάσισε να διερευνήσει το περιστατικό. Αποφάνθηκε λοιπόν, παρατηρώντας αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο ότι, το αρχικό βίντεο ήταν πειραγμένο και ότι ο Τραμπ φορούσε κανονικά το παντελόνι του, δίνοντας τέλος στο πάρτι στο Twitter.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...