Το περιοδικό, μάλιστα, κυκλοφορεί με αποκλειστική φωτογραφία της Μπελούτσι και του Μπάρτον να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού, δίνοντας και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.
Σύμφωνα με το «Paris Match», οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Οκτώβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λυμιέρ, στη Λυών, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε βραβείο από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».
Λεπτομέρειες για το ειδύλλιο θα αποκαλυφθούν την Πέμπτη, όταν και θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του γαλλικού περιοδικού.
Να σημειωθεί πως οι και δύο ήταν εδώ και αρκετά χρόνια μόνοι τους, αφού η Μπελούτσι είχε χωρίσει το 2019 από τον καλλιτέχνη Νικολά Λεφέβρ και ο Μπάρτον είναι χωρισμένος από την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ από το 2014. Και οι δύο έχουν αποκτήσει παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις τους, η Μπελούτσι από τον γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ και ο Μπάρτον από τη μούσα του και επί χρόνια σύντροφό του, Κάρτερ.
