280
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου - ο ρόλος του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ αναβαθμίζεται | Giorgos Zachos / SOOC

Παρέμβαση Παπανδρέου: Θα μιλήσω με όλους τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2021, 19:40
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου - ο ρόλος του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ αναβαθμίζεται
|Giorgos Zachos / SOOC

Παρέμβαση Παπανδρέου: Θα μιλήσω με όλους τους υποψήφιους για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2021, 19:40

Συναντήσεις με τους υποψηφίους που διεκδικούν την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής  ζήτησε και θα έχει ο βουλευτής Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στη σκιά της έντονης φημολογίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες για πιέσεις που δέχεται να κατέβει και αυτός για πρόεδρος του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου, μετά την απόσυρση, για λόγους υγείας, της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα.

Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα, είχε μια πρώτη συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ είχε και τηλεφωνικές επικοινωνίες με υποψηφίους για την αρχηγία με τους οποίους κλείστηκαν ραντεβού για το πρωί της Κυριακής.

Από το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...