192
Ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίζει την πρώτη Κυριακή - τώρα παρενέβη εν όψει της ψήφου της β' Κυριακής | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Παρέμβαση Μπουτάρη: παντελώς ανυπόστατο ότι στηρίζω Ζέρβα

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2019, 09:56
Ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίζει την πρώτη Κυριακή - τώρα παρενέβη εν όψει της ψήφου της β' Κυριακής
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Παρέμβαση Μπουτάρη: παντελώς ανυπόστατο ότι στηρίζω Ζέρβα

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2019, 09:56

Ενας πόλεμος προπαγάνδας μέχρις εσχάτων εκτυλίσσεται καθώς φαίνεται στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για να αναδείξουν τον επόμενο δήμαρχο. Θα είναι ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ταχιάος, ο οποίος στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατετάγη πρώτος με 22,4%, ή ο «αντάρτης» Κωνσταντίνος Ζέρβας που μετά το θρίλερ με τον Γιώργο Ορφανό, βγήκε τελικά δεύτερος με 14,93%;

Στη μάχη έχουν χρησιμοποιηθεί όλα τα όπλα. Ο κ. Ταχιάος έκανε λόγο για χυδαίο πόλεμο με fake news και αναγκάστηκε την Παρασκευή να εκδώσει ολόκληρη ανακοίνωση για να διαψεύσει τα όσα του καταμαρτυρούν σε τοπικά ραδιόφωνα και άλλα ΜΜΕ (εδώ).

Αργά τη νύχτα παρενέβη και ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, τον οποίο κάποιοι εμφάνισαν να στηρίζει τον κ. Ζέρβα. «Είναι παντελώς ανυπόστατα τα δημοσιεύματα» ανέφερε με οργισμένο tweet του ο κ. Μπουτάρης.

Ενδεικτικό της παραπληροφόρησης που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και έχει οξυνθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστό το δίδυμο του β΄γύρου, είναι ότι κάποιοι εμφάνιζαν τον κ. Μπουτάρη να στηρίζει τον κ. Ζέρβα, μολονότι ο δήμαρχος είχε περάσει το προηγούμενο Σάββατο από το εκλογικό κέντρο του κ. Ταχιάου για να πάρει ψηφοδέλτια (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...