261
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη στα σκαλιά του Μαξίμου | INTIMEnews

Παραιτήθηκε από το Ποτάμι ο Δημήτρης Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2019, 16:46
Ο Δημήτρης Τσιόδρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη στα σκαλιά του Μαξίμου
|INTIMEnews

Παραιτήθηκε από το Ποτάμι ο Δημήτρης Τσιόδρας

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2019, 16:46

Την παραίτηση του από εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Δημήτρης Τσιόδρας μετά από τέσσερα χρόνια στο συγκεκριμένο πόστο.

Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον  Σταύρο Θεοδωράκη, έρχεται σε συνέχεια της κρίσης που οδήγησε στη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις Ψαριανού και Αμυρά.

Στην επιστολή παραίτησής του προς τον κ. Θεοδωράκη, ο Δημήτρης Τσιόδρας δηλώνει ότι πλέον αδυνατεί να ισορροπεί ανάμεσα στις προσωπικές του απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις στο κόμμα, ενώ κάνει λόγο για βαρύ κλίμα από τις συγκρούσεις των τελευταίων ημερών που όπως λέει, δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής παραίτησής του έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Σταύρο,

Επί τέσσερα χρόνια υπερασπίστηκα δημοσίως, με συνέπεια, τις αποφάσεις του Κινήματός μας, ακόμη κι εκείνες με τις οποίες δεν συμφωνούσα. Κατέθετα πάντα τη γνώμη μου στα κομματικά όργανα, δημοσίως, όμως, εκπροσωπούσα τις συλλογικές θέσεις. Αισθάνομαι, όμως ότι πλέον δεν μπορώ να ισορροπώ ανάμεσα στις προσωπικές απόψεις και τις συλλογικές αποφάσεις.

Ιδιαίτερα οι συγκρούσεις των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους φίλους του Ποταμιού, όπως και εσένα προσωπικά για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως έκανα πάντα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για μεταρρυθμίσεις σε προοδευτική, ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη κατεύθυνση, τις οποίες από την ίδρυσή του πρεσβεύει το Ποτάμι».

Με τη σειρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στις δύσκολες μάχες που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνεπή προβολή των θέσεων του κόμματος.

Νέα εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Κατερίνα Μπακογιάννη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...