215
Η επίμαχη πίτσα με την σβάστικα που σχηματίστηκε με πεπερόνι για «πλάκα» | Reuters

Παράγγειλαν πίτσα και βρήκαν πάνω της… μια σβάστικα

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 21:19
Η επίμαχη πίτσα με την σβάστικα που σχηματίστηκε με πεπερόνι για «πλάκα»
|Reuters

Παράγγειλαν πίτσα και βρήκαν πάνω της… μια σβάστικα

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 21:19

Την οργισμένη αντίδραση δυο πελατών προκάλεσε η ατυχέστατη έμπνευση κάποιων υπαλλήλων γνωστής αλυσίδας πίτσας στην πόλη Μίντλμπεργκ Χάιτς του Οχάιο.

Ο Τζέισον και η Μίστι Λάσκα είχαν παραγγείλει μια πίτσα και όταν αυτή κατέφτασε στο σπίτι τους, κόντεψε να τους προκαλέσει… εγκεφαλικό.

Και αυτό γιατί ανοίγοντας το κουτί της παραγγελίας αντίκρισαν μέσα του μια σβάστικα, σχηματισμένη με φέτες από πεπερόνι!

Το ζευγάρι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρία για να επιστρέψει την παραγγελία, ωστόσο η εταιρία επικοινώνησε με το ζευγάρι μόλις την επόμενη ημέρα και αφού είχαν ήδη προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Το τοπικό κατάστημα της Little Ceasars, μιας από της μεγαλύτερες αλυσίδες πίτσας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως δύο υπάλληλοι απολύθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως οι δύο υπάλληλοι ισχυρίσθηκαν ότι ήταν κάποιου είδους «αστείο» και η πίτσα δεν θα πήγαινε, υποτίθεται, για παραγγελία, αλλά θα παρέμενε στο κατάστημα για να την φάνε οι ίδιοι.

Ο Τζέισον και η Μίστι Λάσκα δήλωσαν στο Reuters ότι με δεδομένη τη σοβαρότητα της όλης πλάκας, η απόλυση των υπαλλήλων δεν τους ικανοποιεί.

«Αυτό το είδος μίσους εξαπλώνεται και δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Και αυτό εξηγεί γιατί ο κόσμος διχάζεται τόσο πολύ», είπε η Λάσκα.

«Σήμερα μια τέτοια χειρονομία είναι εντελώς απαράδεκτη. Ελπίζω οι δύο υπεύθυνοι να πήραν ένα πολύτιμο μάθημα από αυτό. Διαδώστε την αγάπη, όχι το μίσος» ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...