275
|

Παραδόθηκε ο φονιάς του Πειραιά: «Ηταν η κακιά στιγμή, το όπλο το είχε για την Πρωτοχρονιά», λέει φίλος του

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 14:24

Παραδόθηκε ο φονιάς του Πειραιά: «Ηταν η κακιά στιγμή, το όπλο το είχε για την Πρωτοχρονιά», λέει φίλος του

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2019, 14:24

Τη δική του εκδοχή έδωσε για τη δολοφονία του 21 ετών νεαρού τις πρώτες ώρες του 2019 στον Πειραιά, φίλος του δράστη.

Ο 30χρονος που τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε στο στήθος το θύμα, παραδόθηκε εν τω μεταξύ στις αρχές.

«Είναι όλα ψέματα», είπε ο φίλος του για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό περιστατικό και απέδωσε τη φονική κατάληξη του επεισοδίου στην… «κακιά στιγμή».

«Ο δράστης με το θύμα δεν γνωρίζονταν, ποτέ δεν τον είχε δει… Θα λάμψει η αλήθεια», υποστήριξε ο φίλος του δράστη, λέγοντας για το θύμα: «κρίμα στο παλικάρι, συλλυπητήρια στην οικογένεια».

«Θύμα και δράστης δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον ποτέ. Το θύμα δεν είχε ξανάρθει στο μαγαζί, δεν τον ήξερε κανείς. Ο δράστης ερχόταν, διασκέδαζε σ’ αυτό το μαγαζί, με τη γυναίκα του. Βγήκε έξω, μάλωνε το θύμα με την κοπέλα του και ο δράστης έκανε τσιγάρο έξω.

»Το προ-προηγούμενο Σάββατο η κοπέλα του θύματος χόρευε προκλητικά με τον αδελφό του μέσα, επειδή είναι δίδυμοι και μοιάζουν στο πρόσωπο. Το παιδί, ο δράστης, καθόταν απ’ έξω και τον πέρασε για τον αδελφό του.

»Τον τσακώνει από τον γιακά και του λέει ‘μάγκας είσαι;’ και του δίνει μια κουτουλιά», διηγήθηκε, επιμένοντας ότι ο δράστης νόμιζε πως ο νεαρός ήταν κάποιος άλλος.

Στο ερώτημα γιατί ο 30χρονος είχε μαζί του όπλο στο κέντρο διασκέδασης, ισχυρίστηκε ότι το είχε για να ρίξει στον αέρα για τη νέα χρονιά.

Οπως αποδεικνύεται πάντως, ο δράστης της δολοφονίας είχε «πλούσιο» ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται να έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και  επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οπως προαναφέρθηκε,πρόκειται για έναν 30χρονο άνδρα, με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...