271
| Menelaos Myrillas / SOOC

Παππάς: Δική μου η φωνή στη συνομιλία με Μιωνή – Ο Τσίπρας δεν ήξερε για τη συνάντηση

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 20:41
|Menelaos Myrillas / SOOC

Παππάς: Δική μου η φωνή στη συνομιλία με Μιωνή – Ο Τσίπρας δεν ήξερε για τη συνάντηση

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 20:41

Η φωνή που ακούγεται στη συνομιλία με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή «είναι δική μου». Αυτό παραδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η συνομιλία αφορούσε τις επιχειρήσεις του συνομιλητή του και όχι το Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα επιχείρησε να βγάλει εκτός κάδρου τον Αλέξη Τσίπρα, επιμένοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν γνώριζε – δεν γνώριζε δηλαδή τι έκανε ο πιο στενός τότε συνεργάτης του, φίλος του και κορυφαίος υπουργός του!

Σε συνέντευξή του την Τρίτη στο δελτίο του Mega, ο πρώην υπουργός Επικρατείας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρωτήθηκε τι σημαίνει το τμήμα της συνομιλίας για τα «πολλά λεφτά». Όπως υποστήριξε, αναφερόταν στα λεφτά του κ. Μιωνή. Οσο για το «μαγαζί», ισχυρίστηκε ότι εννοούσε το μαγαζί του κ. Μιωνή και ότι η συζήτηση αφορούσε «το τεράστιο μαγαζί του»  – του επιχειρηματία και όχι το Μαξίμου ή την κυβέρνηση.

Η συνάντηση με τον επιχειρηματία, όπως επέμεινε, έγινε γιατί ζητήθηκε από το κράτος του Ισραήλ «να βρούμε λύση μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή Μιωνή και Φιλιππάκη» ενώ υποστήριξε ότι τα καθήκοντά του «ήταν βαριά». Είπε ακόμη ότι ο ίδιος είχε συναντήσει τον κ. Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του  Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Επιπλέον, ο κ. Παππάς ισχυρίστηκε ότι ο κ. Τσίπρας, Πρωθυπουργός της χώρας τότε, δεν γνώριζε ότι έγινε η συνάντηση, αλλά ότι τον ενημέρωσε στη συνέχεια.

Επέμεινε ότι η συνάντηση, που έγινε στην Κύπρο, δεν είχε ως σκοπό την οποιαδήποτε παρέμβαση στην Δικαιοσύνη και ισχυρίστηκε ότι «τέτοιες παρεμβάσεις εμείς δεν κάναμε, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσουμε τα επιχειρηματικά συμφέροντα του  κ.Μιωνή».

Σε ό,τι αφορά τη συνομιλία, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Μιωνής κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή αποσπάσματα και όχι όλη τη συνομιλία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...