218
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παπαχριστόπουλος: Δεν παραιτούμαι αμέσως, δεν θα διαλύσω εγώ την ΚΟ των ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2019, 11:50
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Παπαχριστόπουλος: Δεν παραιτούμαι αμέσως, δεν θα διαλύσω εγώ την ΚΟ των ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2019, 11:50

Παραμένει για λίγο ακόμη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος, καθώς, όπως είπε, δεν γνώριζε ότι με την αποχώρησή του αυτή θα διαλυόταν.

Οπως εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS: «Ακουσα την κραυγή αγωνίας του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, ότι έχει μεθοδεύσει ο κ. Βούτσης το διαμελισμό του κόμματος των ΑΝΕΛ.

» Δεν σας κρύβω ότι ούτε εγώ ήξερα τον κανονισμό. Κι όταν είδα ότι ο Αριστείδης Φωκάς προσχώρησε στους ΑΝΕΛ χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να είμαι εγώ η αιτία, ένα κόμμα με το οποίο πολιτεύτηκα, πήρα την έδρα μου να διαλυθεί.

» Και ενώ είχα έτοιμη την παραίτησή μου, όταν άκουσα αυτό από τον Πάνο Καμμένο, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να είμαι εγώ, που θα διαλύσω την κοινοβουλευτική ομάδα.

»  Έδωσα μία υπόσχεση στον εαυτό μου -σε κανένα άλλον- να παρατείνω μέχρι να βρει κάποια λύση, υπάρχουν 2-3 βουλευτές, γιατί αν δεν είσαι βουλευτής που να προέρχεσαι από το συγκεκριμένο κόμμα δεν πιάνεται η πεντάδα. Ετσι λέει ο κανονισμός, δεν το ήξερα. Για 4-5 μέρες, δεν χάθηκε ο κόσμος».

Πρόσθεσε ακόμη ότι είτε βρει τελικά ο κ. Καμμένος τη λύση με την κοινοβουλευτική ομάδα, είτε όχι, εκείνος θα παραδώσει την έδρα του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωνε πως θα παραιτηθεί αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία χθες Παρασκευή υπερψήφισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...