367
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Προανακριτική | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παπαγγελόπουλος: Τσίπρας και Παππάς μου τηλεφωνούν για να δουν αν είμαι καλά

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 18:15
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Προανακριτική
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παπαγγελόπουλος: Τσίπρας και Παππάς μου τηλεφωνούν για να δουν αν είμαι καλά

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2020, 18:15

Την εκτίμηση και την αγάπη του για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας την Τετάρτη σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ενώ τόνισε ότι διατηρεί στενή σχέση μαζί τους.

«Εξακολουθώ να αγαπώ και να εκτιμώ τον Τσίπρα και τον Παππά και όλες οι προσπάθειες να δημιουργήσουν κάποια έριδα ανάμεσά μας θα πέσουν στο κενό. Οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε έτσι τις σχέσεις τους», είπε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας τους ότι παραποιούν την πραγματικότητα προκειμένου να πείσουν ότι υπάρχει «απόσταση» ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκο Παππά.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι ακόμα και σήμερα τόσο ο κ. Παππάς όσο και ο κ. Τσίπρας τηλεφωνούν στον ίδιο και τη γυναίκα του για να τον στηρίξουν αλλά και να ρωτήσουν αν είναι καλά.

«Η ατζέντα του Τσίπρα ήταν να παταχθεί η διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα. Και αυτό κάναμε. Επαναλαμβάνω αυτά που είπα. Κατάλαβα ότι στην Αριστερά οι άνθρωποι τιμούν τους φίλους τους και δεν τους προδίδουν. Ο Τσίπρας και ο Παππάς με παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τώρα και με ενθαρρύνουν. Ζητούν να μιλήσουν με τη γυναίκα μου και την ρωτούν αν είναι καλά», είπε και χαρακτήρισε «αισχρά ψεύδη» τα περί αποστάσεών του από τους δύο πολιτικούς.

Είπε επίσης, ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των όσων ο ίδιος καταθέτει στην προανακριτική και στην στάση που τηρεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποστήριξε ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα ισχυροποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τον κ. Παππά.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του για τον Αντώνη Σαμαρά, επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία πίεση εκ μέρους του πρώην Πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι δεν επρόκειτο για κάποια παρέμβαση, καθώς «ήταν φιλικό το ύφος του και μου το ζήτησε λόγω σχέσης μας». Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι σε καμία περίπτωση ο κ. Σαμαράς δεν τον πίεσε ούτε τον εκβίασε.

Αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στην προανακριτική ο Σάμπι Μιωνή υποστήριξε ότι το θεωρεί ως ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητάς του. «Δεν αναφέρομαι πουθενά και προσπαθούν με τεχνάσματα να με εμπλέξουν», είπε συμπληρώνοντας ότι απ΄όσα φέρεται να λέει ο Παππάς αποδεικνύεται ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ δεν του “καθίσαμε”. Αυτός λέει “φέρτε την Τουλουπάκη, κάντε το ένα και το άλλο”, απειλεί και εκβιάζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...