194
«Πάρτι» στην Ελβετία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ | VILLA/ IntimeNews

ΠΑΟΚ: Πανηγυρική νίκη (0-3) και πρόκριση επί της Βασιλείας

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 23:13
«Πάρτι» στην Ελβετία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ
|VILLA/ IntimeNews

ΠΑΟΚ: Πανηγυρική νίκη (0-3) και πρόκριση επί της Βασιλείας

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2018, 23:13

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση (με δεδομένο και ότι βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού), ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα της ελβετικής Βασιλείας με σκορ 0-3 και πλέον βρίσκεται πιο κοντά σε μία σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Παράλληλα, έχει εξασφαλίσει μία θέση στους ομίλους του Europa League.

1951187
Ο Πρίγιοβιτς πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ

Η ελληνική ομάδα δεν έμεινε στην νίκη με 2-1 του πρώτου αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Βαρέλα. Ο Πρίγιοβιτς έγραψε το 0-2 βάζοντας τέλος στις ελπίδες των Ελβετών στο 52 ενώ ο Ελ Καντουρί πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 60ο λεπτό.

Το ασπρόμαυρο πάρτι από 2.000 και πλέον φίλους του ΠΑΟΚ στις κερκίδες του «Σεντ Γιάκομπ», να τραγουδούν όρθιοι τον ύμνο του «Δικεφάλου», ήταν ο καλύτερος επίλογος μιας μαγικής βραδιάς.

1950983
Ελληνικό χρώμα στις ελβετικές κερκίδες

Το αποψινό διπλό μέσα στην Ελβετία έστειλε τους Θεσσαλονικείς (με συνολικό σκορ 5-1) στην επόμενη φάση, εκεί που στον τρίτο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει την ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας. Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Δείτε τα γκολ:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...