245
Ο Κουέντιν Ταραντίνο ντύθηκε γαμπρός στα 55 του, για τα μάτια της 35χρονης Ντανιέλα Πικ | Facebook

Παντρεύτηκε ο ορκισμένος εργένης Κουέντιν Ταραντίνο

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 14:49
Ο Κουέντιν Ταραντίνο ντύθηκε γαμπρός στα 55 του, για τα μάτια της 35χρονης Ντανιέλα Πικ
|Facebook

Παντρεύτηκε ο ορκισμένος εργένης Κουέντιν Ταραντίνο

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2018, 14:49

Αλλος ένας ορκισμένος εργένης ενέδωσε στα δεσμά του γάμου. Ο 55χρονος Κουέντιν Ταραντίνο, ο σκηνοθέτης του «Pulp Fiction» και τόσων ακόμη αντισυμβατικών ταινιών, παντρεύτηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 την εκλεκτή της καρδιάς του, Ντανιέλα Πικ, πανέμορφο 35χρονο μοντέλο και τραγουδίστρια από το Ισραήλ.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2017, ενώ ήταν ήδη έναν χρόνο μαζί. Γνωρίστηκαν το 2009 όταν ο Ταραντίνο βρέθηκε στο Ισραήλ για την προώθηση της ταινίας του «Inglourious Basterds» (Αδωξοι Μπάσταρδη).

View this post on Instagram

❤THANK YOU FOR ALL THE LOVE ❤️ we're so excited and happy to celebrate our engagement here in ISRAEL ?Thanks for your kind wishes. We feel truly blessed. My gorgeous dress made especially for me by my super amazing talented friend @danahareldesign and to my fabulous beauty team- Hair @adirjacob stylist @oritefraty makeup @elinorbarash Photo by @theamirmeiri | and last but not least, thank you Sharona for throwing us such a lovely and wonderful party. THANK YOU ❤❤❤??

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on

Σύμφωνα με το People o γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Λος Αντζελες, όμως αναμένεται μία αρκετά μεγάλη δεξίωση αργότερα. Η Πικ είναι κόρη γνωστού τραγουδιστή στο Ισραήλ. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και μάλιστα είχε εμφανιστεί μαζί με την αδερφή της ως ντουέτο, εκπροσωπώντας το Ισραήλ στην Eurovision του 2005.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, η χημεία μεταξύ Ταραντίνο και Πικ ήταν δυνατή, παρά την 20ετή διαφορά ηλικίας, και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Η κοινή τους πορεία ωστόσο δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα, αφού αρκετές φορές χώρισαν και τα ξαναβρήκαν, προτού τελικά αρραβωνιαστούν πέρυσι το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη, ο οποίος συνήθιζε να λέει στις συνεντεύξεις τους ότι οι ταινίες του είχαν πάντα προτεραιότητα σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

Αν και το ζευγάρι κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, θέλοντας να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή, η Πικ πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε σε στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι πριν από τον γάμο που έκανε με τις φίλες της σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...