179
Η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη | ΣΚΑΪ

Παγώνη: Να πει η Πολιτεία «μάσκα παντού», τι συστήνει για τη Θεία Κοινωνία

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2020, 08:36
Η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη
|ΣΚΑΪ

Παγώνη: Να πει η Πολιτεία «μάσκα παντού», τι συστήνει για τη Θεία Κοινωνία

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2020, 08:36

Βρισκόμαστε σε μια φάση πολύ δύσκολη σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό, τόνισε η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε τη μειοψηφία που ακόμη δεν το έχει πιστέψει αυτό «να περάσει από μια Εντατική ή από ένα νοσοκομείο να δει τι γίνεται».

Σε δηλώσεις της τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι «θα κοκκινίσουν και άλλες περιοχές» εκτός από την Κοζάνη. Με τον ίδιο ρυθμό, τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο τους επόμενους δύο μήνες, πρόσθεσε.

Πάντως, η ίδια τόνισε ότι δεν θα γίνει –και δεν πρέπει να γίνει– νέο γενικό lockdown. Πρέπει όμως να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί, συμπλήρωσε.

«Ενα απλό μέτρο, που τέλος πάντων πρέπει να βγουν και να το πουν να τελειώσει η ιστορία, είναι μάσκα μέσα και έξω. Δεν ισχύει επισήμως. Εμμέσως το λένε», επισήμανε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κυρία Παγώνη στη Θεία Κοινωνία, με αναφορά και στο κάλεσμα του μητροπολίτη Κοζάνης προς τους πιστούς να κοινωνήσουν από την ίδια λαβίδα.

Αυτό είναι παράδειγμα προς αποφυγή, είπε, και συνέστησε σε όσους επιθυμούν να κοινωνήσουν να χρησιμοποιούν ένα αποστειρωμένο πλαστικό κουταλάκι από το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...