234
|

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή – Μετασχηματίζεται σε ΑΕ

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2020, 13:48

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή – Μετασχηματίζεται σε ΑΕ

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2020, 13:48

Τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα η Παγκρήτια Τράπεζα.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της Λ. Μεσογείων 449 – στο ύψος του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ- πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευής.

Πρόκειται για μία  τοποθεσία με έντονη εμπορική δραστηριότητα.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου καταστήματος η Ανώτερη Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας, κυρία Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, η επιλογή της τοποθεσίας καταγράφει την πολιτική της Τράπεζας να αναπτύξει τον πελατειακό της ιστό γύρω από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες περνούν, στην παρούσα φάση, σημαντικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας.

«Βρισκόμαστε δίπλα  στον πελάτη μας συνεπιχειρώντας μαζί με τον έμπορο, τον αγρότη, τον εμπλεκόμενο στις υπηρεσίες τουρισμού και εστίασης, τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία, προκειμένου να ξεπεραστεί η δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνουμε, ώστε να συμβάλουμε στην ανάταξη της οικονομίας μας» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διατυπώσεων δημοσιότητας στο ΓΕΜΗ για τη μετατροπή της Τράπεζας σε Ανώνυμη Εταιρεία σύμφωνα με το ν. 4601/2019 περί εταιρικών μετασχηματισμών, η Παγκρήτια Τράπεζα λειτουργεί πλέον ως Ανώνυμη Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο «ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», ή «PANCRETA BANK S.A.» για τις συναλλαγές της στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό όπως σημείωσε η κυρία Παπαδοπούλου, «η Τράπεζα έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών όπως, επενδυτικής τραπεζικής, ενεργητικού treasury & χρηματοοικονομικών αγορών, leasing, και factoring, εργασίες που αυξάνουν τα έσοδα και βελτιώνουν τους εποπτικούς δείκτες σε επίπεδο κεφαλαίων και σταθμισμένου ενεργητικού».