268
Η Ραλλία θα ξαναπιάσει κιθάρα μόνο για την παρέα, γιατί όπως λέει, τραγούδι και πολιτική δεν συνδυάζονται | Facebook

Πάει το τραγούδι για τη Ραλλία Χρηστίδου: «Θα αφοσιωθώ στην πολιτική»!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 11:38
Η Ραλλία θα ξαναπιάσει κιθάρα μόνο για την παρέα, γιατί όπως λέει, τραγούδι και πολιτική δεν συνδυάζονται
|Facebook

Πάει το τραγούδι για τη Ραλλία Χρηστίδου: «Θα αφοσιωθώ στην πολιτική»!

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2019, 11:38

Από τις πίστες των κέντρων διασκέδασης η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκε μέσα σε μια νύχτα -τη νύχτα της 7ης Ιουλίου- στα βουλευτικά έδρανα. Η αποτυχία της στις ευρωεκλογές του Μαΐου (διαβάστε περισσότερα εδώ), δεν την πτόησε και στις εθνικές εκλογές κατάφερε να εκλεγεί, με χαρακτηριστική μάλιστα άνεση, στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Η επιτυχία αυτή όμως φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα για την τραγουδίστρια που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Fame Story (θυμηθείτε τη στο βίντεο κάτω) καθώς, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τραγούδι και πολιτική είναι δύσκολο πια να συνδυαστούν.

«Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί. Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Οταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα», εξήγησε η ίδια η βουλευτής που ετοιμάζεται για τη μεγάλη της πρεμιέρα -όχι σε κάποιο καλοκαιρινό μαγαζί- αλλά στη Βουλή την Τετάρτη.

 «Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη, αλλά το κοιτάζω λίγο αποστασιοποιημένα ακόμα, δεν έχω συνειδητοποιήσει την επιτυχία αυτή», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την εκλογή της

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...