189
Η Βαρβάκειος Αγορά το απόγευμα της Πέμπτης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ουρές στα μαγαζιά και μποτιλιάρισμα στους δρόμους πριν από το lockdown

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 21:11
Η Βαρβάκειος Αγορά το απόγευμα της Πέμπτης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ουρές στα μαγαζιά και μποτιλιάρισμα στους δρόμους πριν από το lockdown

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2020, 21:11

Σκηνές χάους επικρατούσαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Πέμπτης, εν όψει lockdown, καθώς ουρές σχηματίστηκαν έξω από καταστήματα με τους καταναλωτές να περιμένουν υπομονετικά να κάνουν τις αγορές τους ενώ και αντίστοιχη εικόνα επικράτησε στους δρόμους με μποτιλιαρίσματα και καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικές άξονες της πρωτεύουσας.

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί πολλοί καταναλωτές για να ετοιμαστούν για την καραντίνα που ξεκινάει το Σάββατο.

Σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα αλλά και τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, σχηματίστηκαν μικρές ουρές προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες καθώς ο χρόνος για τη δεύτερη καραντίνα μετρά αντίστροφα.

Αρκετοί Αθηναίοι βρέθηκαν και στον πεζόδρομο της Ερμού αλλά και σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας ώστε να προλάβουν να κάνουν τις αγορές τους, έστω και χωρίς υπερβολικό πανικό αυτή τη φορά.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, ενώ αυξημένη κίνηση καταγράφηκε και στα διόδια, καθώς όπως φαίνεται κάποιοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν στην κάθοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της Κηφισιάς έως και το Περιστέρι αλλά και στην άνοδο από τον Πειραιά έως και το Αιγάλεω.

Ταλαιπωρία επικράτησε και στην Κηφισίας αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...