162
|

Οταν η Ντόρα συνάντησε (δύο φορές) τον Τζορτζ Μπους

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 19:46

Οταν η Ντόρα συνάντησε (δύο φορές) τον Τζορτζ Μπους

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2018, 19:46

Την ιδιαίτερη σχέση του εκλιπόντα Τζορτζ Μπους, 41ου προέδρου των ΗΠΑ, με την οικογένεια Μητσοτάκη κατέδειξε με τα συλλυπητήρια μηνύματά της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανήρτησε στο Twitter δύο ξεχωριστά σχόλια με ισάριθμες εικόνες.

Και στις δύο φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια, ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Τζορτζ Μπους. Η μια είναι από την επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο και η άλλη από την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην Κρήτη. Η ίδια υπενθύμισε την αγάπη του Μπους για την Κρήτη, κάτι κατανοητό δεδομένου ότι τώρα η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα πολιτευτεί στα Χανιά.

«Έφυγε ένας ηγέτης με βαθιά γνώση του κόσμου και των ισορροπιών του. Ο Τζορτζ Μπους ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας, όμως ταυτόχρονα ήταν ταπεινός και αγαπητός. Είχα την τιμή να τον γνωρίζω καλά. Αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Κρήτη».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μας, στα Χανιά, μαζί με την αγαπημένη του Μπάρμπαρα. Τα θερμότερά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τον αμερικανικό λαό».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...