213
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ως άλλο κορίτσι των λουλουδιών. Λίγο αργότερα προσπάθησε να σοκάρει με μια τελείως διαφορετικού ύφους φωτογραφία για την Εργατική Πρωτομαγιά | Instagram

Οταν η Νοτοπούλου γιόρτασε κάπως περίεργα την Εργατική Πρωτομαγιά

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2018, 11:02
Η Κατερίνα Νοτοπούλου ως άλλο κορίτσι των λουλουδιών. Λίγο αργότερα προσπάθησε να σοκάρει με μια τελείως διαφορετικού ύφους φωτογραφία για την Εργατική Πρωτομαγιά
|Instagram

Οταν η Νοτοπούλου γιόρτασε κάπως περίεργα την Εργατική Πρωτομαγιά

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2018, 11:02

Από τους εορτασμούς της Εργατικής Πρωτομαγιάς δεν θα μπορούσε να λείψει η διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία μάλιστα μοιράστηκε μέσω Instagram κάποιες φωτογραφίες της με το μαγιάτικο στεφάνι στο κεφάλι της και την υπόλοιπη παρέα της.

#πρωτομαγια #καλομηνα #flowers

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

#εργατικη_πρωτομαγια Αγώνας διαρκείας..

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on

Εκεί όμως που προκάλεσε τουλάχιστον απορία -και σε ορισμένες περιπτώσεις αγανάκτηση- η κυρία Νοτοπούλου, ήταν με μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό για να… τιμήσει την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

«Αγώνας διαρκείας #εργατική_πρωτομαγιά» έγραψε η διευθύντρια του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που έδειχνε ένα ανδρικό χέρι να πιέζει το κεφάλι μίας καθαρίστριας μέσα σε έναν κουβά!

«Ο αγωνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που εκανε η κυβέρνηση για προσληψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημοσιες υπηρεσίες», εξηγεί και προαναγγέλλει το θέμα του επόμενο σποτ που ετοιμάζει το επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

Τα σχόλια κάτω από την επίμαχη εικόνα έπεσαν «βροχή», με τους περισσότερους να πασχίζουν να ερμηνεύσουν τη συγκεκριμένη επιλογή της κυρίας Νοτοπούλου.

Ανάμεσα στις αντιδράσεις ήταν και αυτή του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη, που έγραψε σε ανάρτησή του στο  Τwitter: «Τώρα συγγνώμη, αλλά αυτή η ανάρτηση σας φαίνεται να είναι από έναν φυσιολογικό άνθρωπο και μάλιστα την θεσμική εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη;…Μα καλά έναν φυσιολογικό δεν έχουν τελικά;»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...