Επικαιρότητα

Η Χρυσή Αυγή οργάνωσε τα επεισόδια για τον Επιτάφιο στον Κορυδαλλό

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υπόδικος για την εγκληματική οργάνωση και πρώην βουλευτής, εμφανίστηκε ως ο πρωταγωνιστής της κινητοποίησης δεκάδων ατόμων έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου
Protagon Team

Σε προσαγωγή 18 ατόμων που ζητούσαν έξω από εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό να γίνει περιφορά του Eπιταφίου, προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 70 άτομα, κάτι που προφανώς απαγορεύεται καθώς ισχύουν περιορισμοί και στις άσκοπες μετακινήσεις και στις συναθροίσεις.

Μάλιστα προκλήθηκε ένταση και έγιναν ρίψεις κροτίδων.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υπόδικος στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση, εμφανίστηκε ως ο πρωταγωνιστής της κινητοποίησης και των επεισοδίων και ανήρτησε στα social media βίντεο με την «επίθεση του κράτους».

Ως γνωστόν, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι όποιες τελετουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα μας.