175
Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης ήταν ένας από αυτούς που παγιδεύτηκαν στο Μάτι | Creative Protagon

Οργή της οικογένειας του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη – θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 12:02
Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης ήταν ένας από αυτούς που παγιδεύτηκαν στο Μάτι
|Creative Protagon

Οργή της οικογένειας του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη – θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2018, 12:02

Η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος είναι μεταξύ των 93 θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ξεκαθάρισε η αδελφή του.

Σε δηλώσεις της την Παρασκευή στον ANT1, έκανε σαφή την πρόθεση της οικογένειάς της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

«Ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους, για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι», λέει.

Τόνισε ότι «αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία.

» Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδελφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», είπε.

Το μήνυμα που έστειλε προς τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που τραυμάτισε σοβαρά η φωτιά, ήταν απλώς «κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...