184
| YouTube/Star Channel

Οργή και αγανάκτηση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για το «κορονοπάρτι» στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2021, 09:26

Οργή και αγανάκτηση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. για το «κορονοπάρτι» στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2021, 09:26

Εντονες αντιδράσεις στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., και όχι μόνο, συνεχίζει να προκαλεί η φωτογραφία από το «κορονοπάρτι» αστυνομικών μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τη φωτογραφία «ανέβασαν» στα social media οι ίδιοι οι συμμετέχοντες (κατά το… «παράδειγμα» των συνεργατών του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βερβεσού στο πάρτι γενεθλίων του).

Στη φωτογραφία από τη ΓΑΔΑ εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, να πίνουν ουίσκι, χωρίς φυσικά να φορούν μάσκες.

Σύμφωνα με το Star Channel, το «κορονοπάρτι» στήθηκε μέσα στα γραφεία της γραμματείας, πριν από τέσσερις με πέντε ημέρες.

Και όλα αυτά όταν μόνο στο Κέντρο Επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του «100», έχουν νοσήσει τουλάχιστον οκτώ άτομα.

Η εικόνα ανευθυνότητας από τους πρωταγωνιστές του «κορονοπάρτι» έχει προκαλέσει αγανάκτηση και οργή στους αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης που βρίσκονται στον δρόμο, προσπαθώντας να επιτηρήσουν την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού. «Τέτοιου είδους εικόνες αμαυρώνουν το Σώμα και ουσιαστικά μάς ακυρώνουν», σχολίαζε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό μέσα στη ΓΑΔΑ, για το οποίο ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...