260
Φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας στο Ν. Ψυχικό | INTIMEnews

Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Γι’ αυτό τον σκότωσα

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2018, 14:42
Φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας στο Ν. Ψυχικό
|INTIMEnews

Ομολόγησε ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Γι’ αυτό τον σκότωσα

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2018, 14:42

«Εσπασε» κατά την ανάκρισή του ο προσαχθείς για τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, και τελικά ομολόγησε πως ήταν αυτός που τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό.

Ο 51 ετών ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας είχε προσαχθεί το βράδυ της Τρίτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και την Τετάρτη, αμέσως μετά την ομολογία του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε τον φαρμακοποιό «επειδή του πήρε το σπίτι».

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στη στυγερή δολοφονία οδήγησε η διαφορά που χώριζε τους δύο άνδρες για χρέος 300.000 ευρώ, από δάνειο που είχε πάρει ο δράστης από τον φαρμακοποιό και δεν μπορούσε να του το αποπληρώσει.

Το θέμα πήρε τη δικαστική οδό και κατέληξε στην κατάσχεση του σπιτιού του οφειλέτη.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε το σπίτι του, «θόλωσε» το μυαλό του και ήθελε να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον 57χρονο.

Από την παράνομη αγορά πήρε ένα 22αρι περίστροφο και του έστησε ενέδρα θανάτου το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο φαρμακοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ της οικίας του, στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθοριστικό λάθος του δράστη ήταν το γεγονός ότι  -«τυφλωμένος» από θυμό- πήγε με το ίδιο το αυτοκίνητό του στον τόπο του εγκλήματος και το στάθμευσε σε κοντινή απόσταση.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία του οχήματος και σε συνδυασμό με τη δικαστική διένεξη που είχε ο δράστης με το θύμα, έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...