175
| SoftOne

Ομιλος SoftOne: Δωρεάν παροχή Prosvasis GO σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 12:44
|SoftOne

Ομιλος SoftOne: Δωρεάν παροχή Prosvasis GO σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 12:44

Αρωγός στην προσπάθεια των μικρών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία του κορονοϊού Covid-19, στέκεται ο Όμιλος Εταιρειών SOFTONE – ο μεγαλύτερος οργανισμός business λογισμικού της χώρας και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, o Όμιλος SOFTONE στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας,  με την δωρεάν παροχή προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε μικρή επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία να χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν -και για 3 μήνες- τη web εφαρμογή Prosvasis GO, συνδράμοντας έτσι έμπρακτα στην απρόσκοπτη συνέχιση της καθημερινής τους λειτουργίας από οπουδήποτε και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Το Prosvasis GO συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι σύγχρονες μικρές επιχειρήσεις (και οι λογιστές τους) για την online διεκπεραίωση των εργασιών τους, από την έκδοση και αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και την καταγραφή εσόδων και εξόδων έως τη δημιουργία αναφορών, την οργάνωση εργασιών και τον έλεγχο αποθεμάτων.

Η πρωτοβουλία του Ομίλου SOFTONE αφορά τη δωρεάν χρήση όλων ανεξαιρέτως των πακέτων συνδρομών του Prosvasis GO, η ενεργοποίηση των οποίων είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από την ιστοσελίδα της εφαρμογής https://go.prosvasis.com/

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...