313
Ο Ποντένσε του Ολυμπιακού σε μια του προσπάθεια | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ολυμπιακός: Με πέναλτι στο τέλος ήρθε η λύτρωση και η πρόκριση

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2019, 23:50
Ο Ποντένσε του Ολυμπιακού σε μια του προσπάθεια
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ολυμπιακός: Με πέναλτι στο τέλος ήρθε η λύτρωση και η πρόκριση

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2019, 23:50

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Champions League ήθελε να διεκδικήσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχτηκε τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», μια νίκη ακόμη και με 1-0 που θα του εξασφάλιζε το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Ο Ερυθρός Αστέρας από την άλλη χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον όμιλο και παραλίγο να τα καταφέρει, καθώς παίζοντας ψυχωμένα (και χάνοντας μέχρι και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο), λίγο έλειψε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, πετώντας τους Ερυθρόλευκους εκτός Ευρώπης.

Στο 23′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Γκιγιέρμε να περνάει κάθετη πάσα στον Ελ Αραμπί εκείνος βγήκε απέναντι από τον Μπόριαν, αλλά λίγο πριν τον πλασάρει πρόλαβε και τον έκοψε ο Γκόμπελιτς.

Στο 32′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Τσιμίκα να αλλάζει το παιχνίδι δεξιά για τον Ποντένσε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ο Μπόργιαν απέκρουσε και στη συνέχει απέκρουσε και το σουτ του Ομάρ.

Το χαμένο πέναλτι του Τομανέ

Στο 41′ είχαμε πέναλτι για τον Ερυθρό Αστέρα σε ανατροπή του Μάριν από τον Γκιγιέρμε, έπειτα από μία κόντρα επίθεση που έβγαλαν οι Σέρβοι.

Ο Τομανέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 59′ είχαμε τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Τσιμίκα να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπόριαν.

Στο 63′ νέα απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από αριστερά και η μπάλα πήγε σε έναν χώρο που ήταν ο Ποντένσε μόνος, αλλά τον νίκησε ο Μπόριαν.

Και τελικά φτάσαμε στην φάση του 85′ όταν ο διαιτητής είδε χέρι από τον Γιάντερ, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ελ Αραμπί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...