176
Θεοδωράκης - Δανέλλης ενώπιος ενωπίω | φωτ. αρχείου

Διορία ωρών έδωσε στον Δανέλλη ο Θεοδωράκης για την ψήφο στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 17:48
Θεοδωράκης - Δανέλλης ενώπιος ενωπίω
|φωτ. αρχείου

Διορία ωρών έδωσε στον Δανέλλη ο Θεοδωράκης για την ψήφο στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 17:48

Λίγο μετά τις 17.00 ολοκληρώθηκε το τετ α τετ που είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Σπύρο Δανέλλη και αντικείμενο τη στάση που θα τηρήσει την Τετάρτη ο βουλευτής του Ποταμιού έναντι του αιτήματος του Αλέξη Τσίπρα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από τον κ. Δανέλλη να ξεκαθαρίσει, όσο το δυνατόν συντομότερα, τι θα κάνει και τελικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, του έδωσε προθεσμία μέχρι απόψε το βράδυ ώστε να οριστικοποιήσει την απόφασή του.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, κάτι που δεν ισχύει για την ψηφοφορία στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας εξάλλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Μαυρωτάς επιβεβαίωσε ότι ο Σπύρος Δανέλλης δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το τι θα πράξει, διευκρίνισε ωστόσο, ότι  σε περίπτωση που τελικά δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, «θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...