201
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία από τις σπάνιες ξεναγήσεις εκπροσώπων του Τύπου στο πατρικό σπίτι στα Χανιά | Κρήτη ΤV

Ολα έτοιμα στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά για τη φιλοξενία Πομπέο

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 11:29
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία από τις σπάνιες ξεναγήσεις εκπροσώπων του Τύπου στο πατρικό σπίτι στα Χανιά
|Κρήτη ΤV

Ολα έτοιμα στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά για τη φιλοξενία Πομπέο

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 11:29

Στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στην Κρήτη και από το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελευταίες ετοιμασίες στην οικία Μητσοτάκη στα Χανιά για την υποδοχή του υψηλού επισκέπτη.

Ο κ. Πομπέο θα φιλοξενηθεί απόψε στην οικία του Πρωθυπουργού στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμή του.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην οικία Μητσοτάκη βρίσκεται η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία και φροντίζει προσωπικά τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υποδοχή και φιλοξενία του επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της συζύγου του, Σούζαν, που τον συνοδεύει στην επίσκεψή του στη χώρα μας.

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη είχε φιλοξενηθεί δις από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο Τζορτζ Μπους, ο πρεσβύτερος (η πρώτη φορά ήταν στις 20 Ιουλίου 1991 και η δεύτερη το 1994) – ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά τον Ντουάιτ Αϊζενχάουερ.

Η φωτογραφία από το γεύμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Τζορτζ Μπους και τη σύζυγό του, Μπάρμπαρα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τζορτζ Μπους εκθείαζε τα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη / Ιδρυμα Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...