204
Φωτογραφία αρχείου από τη 48ωρη άδεια που είχε λάβει ο Δημήτρης Κουφοντίνας τον Φεβρουάριο του 2018 | Intime

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια εκδήλωσε ο Κουφοντίνας

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2021, 15:28
Φωτογραφία αρχείου από τη 48ωρη άδεια που είχε λάβει ο Δημήτρης Κουφοντίνας τον Φεβρουάριο του 2018
|Intime

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια εκδήλωσε ο Κουφοντίνας

Protagon Team Protagon Team 5 Μαρτίου 2021, 15:28

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια εκδήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται, ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αν η νόσος δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, ενδέχεται να συσσωρευθούν άλατα και χημικές ουσίες στον οργανισμό, γεγονός που επηρεάζει τη λειτουργία και άλλων οργάνων.

Στις περιπτώσεις ολικής νεφρικής ανεπάρκειας χρειάζεται αιμοκάθαραση, διαφορετικά η νόσος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια εκτελεστή της 17Ν.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Λαμίας

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...