261
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 12:37
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 12:37

Τις δηλώσεις από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ANT1 το πρωί του Σαββάτου, που έκανε ενόψει των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ (εδώ), σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας ότι «οι αναφορές του στα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας χρησιμοποιούνται ως ντεκόρ στην προσωπική του εκστρατεία επανεκλογής».

«Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι ενδιαφέρεται μόνο για το κόμμα του και την επανεκλογή του, σε μια εσωκομματική διαδικασία, με τον ίδιο ως μόνο υποψήφιο», παρατήρησε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αντιλαμβανόμαστε το προσωπικό άγχος του κ. Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον. Οι ανησυχίες των πολιτών, σε μια εποχή μεγάλων ανατροπών διεθνώς και σε κάθε επίπεδο, είναι άλλη. Οσο ο κ. Τσίπρας αναλώνεται σε καμπάνια για τον εαυτό του, ο Πρωθυπουργός μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας και των ανθρώπων της».

Οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, με μοναδικό υποψήφιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος περιόδευσε σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη συμμετοχή, καθώς και το γεγονός ότι η Κουμουνδούρου έθεσε ως όριο συμμετοχής στην όλη διαδικασία ακόμα και σε παιδιά 15 ετών, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις της κυβερνητικής παράταξης.

Χαρακτηριστική και η δήλωση-σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη ο οποίος αποκάλυψε ότι εστάλη και μήνυμα πρόσκληση στη 12χρονη κόρη του!

«Επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες», σημείωσε ο κ. Γαϊτάνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...