196
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονόμου για Τσίπρα: Η ατολμία του δείχνει ενοχή και ανεπάρκεια

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 19:26
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονόμου για Τσίπρα: Η ατολμία του δείχνει ενοχή και ανεπάρκεια

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2021, 19:26

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το σχέδιο εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ γιατί θα βρισκόταν στη δύσκολη θέση να απολογηθεί για το παρελθόν, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Οπως προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έμεινε να αναμασά χιλιοειπωμένα κλισέ και κούφιες απειλές αντιγράφοντας τον εκλεκτό του συνδικαλιστή κ. Φωτόπουλο».

Στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου αναφέρει: «Η ατολμία του κ. Τσίπρα καταδεικνύει την ενοχή του στο παρελθόν και την πολιτική του ανεπάρκεια στο παρόν.

» Επί ημέρες κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διέρρεαν ότι θα κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το σχέδιο εκσυγχρονισμού της ΔΕΗ. Όμως δεν το τόλμησε! Γιατί έτσι θα έπρεπε να απολογηθεί, από βήματος Βουλής, για το πώς η κυβέρνησή του έφερε την εταιρεία ένα βήμα από την πλήρη χρεοκοπία και διάλυση.

» Και, βέβαια, ποιος και πώς την έσωσε και την οδηγεί ήδη σε δυναμική ανάπτυξη. Έμεινε λοιπόν να αναμασά χιλιοειπωμένα κλισέ και κούφιες απειλές αντιγράφοντας τον εκλεκτό του συνδικαλιστή κ. Φωτόπουλο. Γιατί μόνον έτσι μπορεί να δει τη ΔΕΗ.

» Αγκυλωμένος στο παρελθόν εκφράζει πολιτικά τη βαθιά συντήρηση και την οπισθοδρόμηση. Εκφράζει την εποχή που πασχίζουμε να αφήσουμε πίσω μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...