180
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου | Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: Εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα ο κ. Τσίπρας, ψευδολογεί συνεχώς

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2021, 22:02
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
|Intime/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικονόμου: Εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα ο κ. Τσίπρας, ψευδολογεί συνεχώς

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2021, 22:02

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή στη Χαλκίδα, απ’ όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας, τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου, «αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση. Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες.

Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία».

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε μια μεγάλη περιοδεία το επόμενο διάστημα, με στόχο «να βρεθεί παντού» και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «ζει στον δικό του κόσμο, οχυρωμένος μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα, τον εναγκαλισμό με την κρατικοδίαιτη ελίτ και τη διαπλοκή που επανήλθε για να καλύψει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης πενταετίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...